Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Elin Jonsson - 17 mars 2011 20:56

Jaha nu står man här och trampar igen.. har ju min praktikplats på hassela men de veckor jag har där strular till det.. under påsken då jag har som mest jobb och kan tjäna mest med pengar som jag verkligen behöver i maj..

sen fyller syster 40 år och jag å jens firar ett år..... så jag håller på att kolla efter en ny praktikplats i ljusdal och stan..ska ringa lite i morgon och hoppas på det bästa. annars får det blir hassela helt enkelt...

idag har jag inte gjort ett skit..förutom att jag besiktat lillvalpen som är kvar hos syster.sen har jag och vovvarna myst i soffan..

jana å helene kommer hem i morgon kväll så lördagen bjuder på öl drickande på isen i ytterberg..:) ska försöka pimpel fiska lite oxå mest för sakens skull..hehe
Atte å harry ska med hem så nala lär ha rolig, thea får nöja sig med att sitta vid mig och hålla sig lugn medans dom andra leker av sig..:)

Jens å wibbe har varit i järpen och köpt skoter.:) så nu har jag en egen jag kan åka på när jag vill med tjejerna..:) dom lär nog va hemma när som eftersom dom hade 17 mil vid 7 tiden..kommer bli najs detta..:)


nu är det ally mcbeal så jag ska glotta på det..


/ENT 

Ovido - Quiz & Flashcards