Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Elin Jonsson - 4 juli 2011 22:34

Idag är min sista lediga dag innan man sätter igång på Stella, Känns spännande att få börja jobba ordentligt och enormt roligt, ska börja morgondagen med en ridtur på härliga Crille så man är på glatt humör till jobbet.

Idag tänkte jag bara softa, men efter en städning av lägenheten och lagad lunch till mig och jens så hörde ja av mig till madde och bad om hjälp att färga håret, så jag har varit med henne från 16,30 och kom nästa nyss hem. Jens lessna på att vänta på mig och middag så han drog och fiskade med en kompis i ängersjö.:) så han lär bli sen. sen så ska han upp tidigt och vara hundvakt åt sin mors lille. så han å jag syns väl typ onsdag em..:)

fått en ny ridkompis i stallet oxå. känns riktigt kul.. å få variera lite på hästarna så man rider lite olika, det är oxå väldigt bra att kunna göra.

her gjort en hemsida oxå www.123minsida.se/tinkerbells heter den. den heter så nu för att jag har gratis månaden, men ska köpa tjänsten sen så jag får en ordentligt namn. SKIT roligt med en egen hemsida och kunna göra vad man vill utan att kronga med koder å shit. allt finns redan så det är bara att döpa om..så jävla enkelt och roligt..sen får det kosta en slant det gör inget..:)

nu ska ja försöka få nala att uträtta sina behov innan ja ska lägga mig framför en film och sova..:)


ENT. 

Ovido - Quiz & Flashcards