Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Elin Jonsson - 8 januari 2011 10:01

Ja den efterlängtade ridturen igår gick inte som planerat. allt gick fint i skogen med vovvarna tills vi kom upp till getgården, skulle hoppa av och koppla Nala å när ja hoppade upp igen så vart hästen rädd och sprang iväg med mej ståendes i ena stigbygeln. ja vart rädd att ja skulle ramla av och fastna så ja kastade mig av och landade plask på ryggen. slog i röven och huvudet nå enormt hårt i marken så det svartnade.

sen fick ja gå hem till stallet me hästen i ena handen och vovvarna i den andra.

låg på soffan när ja kom hem med stigande huvudvärk och ont i nacken. släppte i huvudet mot kvällen men nacken gör fortfarande ont.

sen när man hade sett fram emot en skön natts sömn så har man ju en höggravid tik i samma rum som ändrade sovställning hela natten + gnällde och gnydde hela jävla tiden. 5 klev ja upp och tog ut henne på gården, då trampade hon av mig båda skorna så ja gick barfota i -21..INTE skönt.. gjorde ett till tappert försök att sova men gick inte så när Jens klev upp å åkte på jobbet så gick ja ut me alla vovvar och utfodrade dom. nu ska ja ut med vilja, nala å fanny på gården innan ja slummrar till lite på soffan..:)


E.N.T

Ovido - Quiz & Flashcards