Alla inlägg den 21 juni 2011

Av Elin Jonsson - 21 juni 2011 19:27

Riktigt skönt att vara ledig i typ en vecka nu, Ska pyssla på med mina hundar och ta mig härliga ridturer i skogen på Crille..:)
I morgon bitti ska jag ner på jobbet och överraska personalen med en bok jag fått tag på om narkotika. Kommer bli intressant och se vad dom säger.:)
Hur kan en extern hårddisk och ett usb minne bara försvinna sådär? jag vet ju att den kom in i lägenheten i en kartong, men sen da??? helt borta..fattar inte hur saker bara försvinner. Och NEJ jag har inte lagt den på någon bra ställe denna gång, för jag vet att jag inte ens packat upp den från kartongen för då VET jag att jag  hade lagt den på samma ställe där den alltid legat... så noway att jag lagt bort den...
åå jag längtar till mitt schema på stella börjar,:) ska blir så enormt roligt. Längtar även till oktober då Nala ska paras.. ser verkligen fram emot att ha lite små aussisar hemma å mysa med..:) kommer bli en dyr process men va fan lätt värt det.. ska bara komma på namn, vill ha typiska kennel namn på tavlan, synd att jag inte har en kennel, men kanske blir en sån..:) hehe


har klagat till 3 på mitt mobila bredband som är fucked up, hoppas dom kan lösa det..ska nog byta ändå snart..
Nä nu ska ja mysa ner mig i soffan tills Jens kommer hem så vi kan ta en härlig kvällspromenad. kanske en brorunda ikväll..

ENT 

Ovido - Quiz & Flashcards