Alla inlägg den 13 april 2012

Av Elin Jonsson - 13 april 2012 07:19

Kommer JANA!!!!! Eller hon landade redan på svensk mark igår men anländer till Sveg idag.. hon,sandra och daniel...fan va roligt...Jag har massor att fixa så jag vill bara hem hem hem..

Kommer få mig en rejäl utskällning av Jana för allt skit som varit på senaste!


Men.....

Jag måste faktiskt få säga tack till att det varit såhär till de inblandande.. tack för skit snacket, för ryktena på byn och alla mothugg och trigganden i text...Och det sjuka är att jag menar verkligen TACK.. för om inte detta hänt så hade jag inte träffat såå enormt många nya underbara vänner, kommit mina andra vänner närmare.. Och fått se hur mycket stöttning jag har och hur älskad jag är.Att folk uppskattar mig för den jag är. Samt att jag har blivit så enormt jävla stark i min själv så jag kan fan flytta berg med mitt psyke just nu... fan jag har fått ett liv och jag älskar det!! Så Tack <3


OCH BYE THE WAY... Min eller nja hon är min kisse katt nu har fått bäbisar igår!!!!! :)))))

var 3 st när jag kom hem igår kväll ska skynda mig hem och titta nu.. sen måste jag ju tyvärr flytta om dom små liven för dom ligger i gästsängen där Robin ska slagga i helgen :/ men det löser sig...Super glad mormor iaf till 3 friska bäbbar..


Ovido - Quiz & Flashcards