Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Elin Jonsson - 13 augusti 2012 20:20

Intervjun gick galant!! Hon sa att hon redan bestämt att hon ville ha mig men att hon ville träffa mig innan. Så i morgon får jag mina tider då jag ska gå mina introdagar, ska göra dom på onsdag och torsdag och trivs jag så börjar jag min anställning på måndag :)
Bara av att se mig omkring idag gjorde att jag ville vara där, fanns hästar, hundar, getter, höns osv som var fritidsaktiviteter för barnen, där även vi vårdare får vara med och pyssla. Kan ju inte bli bättre. :) så efter det beskedet så tog jag med mig sandra på en shoppingtur! ;)

Och i morgon ska jag iväg och rida! Längtar nå enormt till det, kasta mig upp på ett varmblod på 173 cm, mmm me like!! Ska försöka utbilda honom lite, sen vem vet kanske blir en bra distans el hoppare av honom när jag e klar ;)

Men nu är sambon påväg hem iaf, han håller på att bygga massa hopp som dom kan leka i med crossarna, jag hade ju föredragit att han gjorde klart huset ist för att bygga en lekplats, men hoppas det blir av snart annars flyttar jag in ändå!!

Om en timme så är det Wallander :) hinna äta lite innan de kanske

Ovido - Quiz & Flashcards