Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Elin Jonsson - 23 augusti 2012 22:08

Haft en bra dag på nya jobbet :) trivs väldigt bra redan. Amanda kom idag oxå fast hon bor hos Nicklas hihi å Jossan kommer i morgon med sina saxar så mina toppar kan få sig en omgång. Sen blir det kräftskiva på lördag med massa nya människor, fast jag blev väldigt glad när jag såg att jag känner faktiskt mer än hälften :) wipidoo.. Älsklingen är och slår i garage så jag bäddar ner mig med en bok ett tag tills han kommer och myser ner sig :)

Sen kanske man ska ta och beställa lite crossutrustning på söndag så jag kan sätta igång och köra :) och innan torsdag ska vi bo i huset :) känns så jävla bra. Satt lister och spacklat idag, i morgon blir det att måla å sätta lister uppe, egentligen så skulle vi kunna köra dit soffan så är den på plats.

Livet ler mot mig och jag mår så himla jäkla bra!!! :)

Godnatt puss

Av Elin Jonsson - 23 augusti 2012 07:55

Folk i Sveg som står på Ica och diskuterar mig och det som hänt mellan mig i mitt x och hans nya Har ni Inge bättre för er???
Sluta nu!!
Ni som inte har en aning om vad som hänt borde inte ens öppna käften, och ni som vet som berättar för dom som hört rykten bara vist tack för ni gör det så folk slutar sprida lögner. Men jag tycker att det räcker nu!! Prata om nå annat..

Jag kan egentligen bara skratta åt det som sägs för jag bor inte där längre men jag tycker inte det är ok att bete sig såhär. Vissa bor kvar och kanske inte tycker att det är så roligt när ni viskar och pekar och snackar om något ni inte har en aning om egentligen.
Om ni undrar något så fråga ist för att anta!!

Så ge er nu, seriöst. Låt oss alla gå vidare och njuta av det vi har.

Ovido - Quiz & Flashcards