Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Elin Jonsson - 8 februari 2011 13:56

I november 2010 fick jag en faktura från folksam på årsförsäkringen på vovvarna. jag ringde då och villa ha månadsbetalning istället. då skulle dom skicka autogiro papper. men kom det några? nej.. ringer igen i december och begär nya. kommer det? nej ringer igen innan jul. men det kommer fortfarande inga. ringer igen när påminnelsen på årsbetalningen kommer i januari. då skulle dom skicka.. men det kommer inga ändå!!!

ringer nu idag.DÅ HAR FÖRSÄKRINGEN GÅTT UT..och jag måste teckna en ny samt en ny besiktning på Thea eftersom hon är 4. som jag redan gjort när jag tecknade in henne 2010.. vad är det för jävla fel? ska jag behöva betala flera hunda för att besikta en hund som jag nyss gjort och för att dom inte kan skicka ett jävla autogiro papper.... blir så jävla förbannad och hoppas att dom ringer mig snart så jag kan få detta ur världen för jag har då fan inte gjort nå fel och tänkte inte betala flera 100 för att teckna om!!!!


satte mig i all ilska och gjorde klart min uppsats till historian så nu är den klar iaf så vad ska jag hitta på resten av historia lektionerna?! aja emma får lösa det..ska kolla FC nu och se om jag fått nå nytt att göra till Hola...


ENT.

Ovido - Quiz & Flashcards