Alla inlägg under augusti 2012

Av Elin Jonsson - 20 augusti 2012 17:59

Vaknade i morse när Kalle och Clara klev upp, matade och rastade tjejerna sen tog jag mig lov att somna om till 10,30 :) så jäkla skönt!
Var och hämtade mina nya kläder som kommit, handlade schampo och balsam till hundarna och hälsade på mitt gamla jobb :)

Tog mig i kragen när jag kom hem och installerade runkeeper och tog mig en runda på 5km på 50 min! Rätt svettig när jag kom hem då jag både gick och sprang. In m nalle i duschen och sen föning! Åå jävlar vad fin hon blev!!! :)
Inväntar nu min älskling så vi får i oss middag och kan sedan bädda ner oss och mysa!!!

Nä lite umgänge med Tuula tills grabbarna kommer hem sitter inte fel

<3

Av Elin Jonsson - 19 augusti 2012 11:08

Fina Goa hogge :)

Av Elin Jonsson - 19 augusti 2012 11:07

Blev väckt 6,30 av en pratglad Clara! Tack och lov somnade hon om, även jag när jag kröp upp i Kalles famn <3 vid 9 var det upp och hoppa, Dennis kom och tog med Kalle för att sälja hojen. Jag tog mig an att städa lägenheten och motionerade hundarna.
Nu ska jag och Clara få i oss lite lunch för när Kalle kommer tillbaka så åker vi till stallet och tar oss en tur. Ska se om jag får igång någon trav på hogge idag och Clara ska få glida runt lite på Rasmus :)

Efter samtalet med Kalle i veckan som var så känns allt så himla mycket bättre, blir även ett ryck i huset under veckan och helgen. Nu börjar även grabbarna att tjata på Kalle hehe..

Hade det trevligt m Jana i fredags på Arlanda oxå, massa skratt och lite gråt vart det men de var det värt!!
Nä nu blir de lunch!!!

Puss

Av Elin Jonsson - 16 augusti 2012 19:01

Ja men det tar en jävla tid!!!! Så förbannad på hur jag kan låta mig själv lyssna på rösterna i huvudet, jag vet ju att det bara är i mitt huvud! Och jag är jätte glad att jag har en sån förstående pojkvän, har inte berättar så mycket om mitt förflutna men nu när tårarna rinner för fullt så kom allt! Hur jobbigt det är att jag ens tillåter såren att få finnas, att jag skäms över att jag blir ledsen, sen alla dessa jävla hormoner från p-sprutan hjälper ju fan inte till, känner mig som en unge som gråter bara för att jag inte får som jag vill!! Haha pinsamt ju.. Men känns så skönt att ha fått ventilera allt med honom och få honom att förstå att han inte gör nå fel utan att jag behöver lite värmande ord bara när han ser att jag är ledsen eller sträv.
Men tycker det är rätt skönt med en kille som inte tjatar sönder känslo ord, för då får dom en mer betydande mening när dom sägs än att säga jag älskar dig flera gg per dag, då blir det ett vane ord utan mening!

Nä torkar tårarna och går in och är dryg med grabbarna ett tag! ;) i morgon får jag kramas med Jana igen!!!!

Av Elin Jonsson - 13 augusti 2012 20:20

Intervjun gick galant!! Hon sa att hon redan bestämt att hon ville ha mig men att hon ville träffa mig innan. Så i morgon får jag mina tider då jag ska gå mina introdagar, ska göra dom på onsdag och torsdag och trivs jag så börjar jag min anställning på måndag :)
Bara av att se mig omkring idag gjorde att jag ville vara där, fanns hästar, hundar, getter, höns osv som var fritidsaktiviteter för barnen, där även vi vårdare får vara med och pyssla. Kan ju inte bli bättre. :) så efter det beskedet så tog jag med mig sandra på en shoppingtur! ;)

Och i morgon ska jag iväg och rida! Längtar nå enormt till det, kasta mig upp på ett varmblod på 173 cm, mmm me like!! Ska försöka utbilda honom lite, sen vem vet kanske blir en bra distans el hoppare av honom när jag e klar ;)

Men nu är sambon påväg hem iaf, han håller på att bygga massa hopp som dom kan leka i med crossarna, jag hade ju föredragit att han gjorde klart huset ist för att bygga en lekplats, men hoppas det blir av snart annars flyttar jag in ändå!!

Om en timme så är det Wallander :) hinna äta lite innan de kanske

Av Elin Jonsson - 12 augusti 2012 17:44

Ja min älskade Jana är i Sverige igen och för tillfället i Sveg och hälsar på, och eftersom hon inte kan komma hit el jag till Falun i veckan så kommer jag att åka till arlanda på fredag och hänga med henne där ;)

Igår gjorde jag, Kalle och Nicklas ett ryck i huset. Nu är Claras rum och kontoret helt klart och det är inte mycket kvar i matsal och kök. Känns så jävla underbart. Hoppas på regn i morgon så Kalle inte kan jobba utan gör ett till ryck i huset ist.

Och i morgon har jag jobb intervjun! Lätt nervös men det kommer nog gå bra, känns så iaf. Ska även sätta mig och skriva ut mina papper och skicka ansökan till öppenvården i Södertälje. Så får vi se vad som händer.

Nu blir det mys framför TVn :)

Av Elin Jonsson - 10 augusti 2012 11:18

Jaha då har man träningsverk efter storstädning igår! Skulle egentligen ha städat övervåningen i huset men insåg att det är lika bra att göra klart nere först. Så kontoret är städat och redo för sina lister. Sen tog jag mig an köket! Suck.. Matos och slipdamm i varenda skåp! Diskade upp de flesta glasen och fick in dom samt lite porslin. Nu ska jag bara vänta på att mon kära sambo plockar bort alla verktyg osv som ligger i skafferi delen och sätta dit resterande luckor så kan man börja sätta in alla torrvaror! Men han och Nicklas kör hela helgen med lister, spackling, målning och elen! Så jag håller alla tummar att vi kan köra dit och montera möblerna i veckan så kan jag vara där och möblera allt! Spär det duschdörrarna som ska på plats sen flyttar jag in!! :) stackars Kalle vad ja tjatat på honom men nu vill jag flytta in!! Inte ett dugg taggad på att jobba i helgen heller, känns som om jag vill tvätta upp allt som behövs och fixa. Men får göra det i veckan då man e ledig. Har jobbintervjun på måndag och ska iväg å rida på tisdag sen blir det huset för hela slanten!

Av Elin Jonsson - 8 augusti 2012 19:31

Weeiii i morgon ska jag iväg till tystberga och testa en häst, se om vi trivs så ska jag få börja rida honom! Ett varmblod på 170cm LOVELY.. Längtar som en tok.. Idag har jag städar alla garderober i huset och börjar flytta in kläder, samt tok städat toan! Helt slut nu, i morgon ska jag ta och städa upp inne på claras rum, sen sätta eld i baken på min älskade sambo så huset blir inflyttnings klart till veckan!! Har även fått skotern såld! Känns gött, bort m den som bara står och en annan får pengar på kontot plus att den stannar inom familjen då svärfar köper den :) nä nu blir de promenix med tjejerna.

Ovido - Quiz & Flashcards