Alla inlägg under oktober 2012

Av Elin Jonsson - 14 oktober 2012 14:41

Jaha denna söndag blev en fynd dag!
Hittade en bil på blocket som vi åkte och tittade på. Dock fick den ju följa med mig hem :)) från Volvo till passat 1.8T -99 :))) chippad och går såå jävla fint i motor och låda :)
Riktigt nöjd med mitt köp!
Fick den för ett riktigt bra pris oxå! Har ju massor med pengar kvar sen Volvon. Så det blir till att betala av lite av alla räkningar man har samt julklappar. Fast pappas, mammas och Claras är klar. Emil, Emelie och Kalle kvar. Men vet redan vad Kalle ska få så ska bara beställa den :))

Nu bli det en öl och mysa ner sig i soffan med en bok :)

Pöss

Av Elin Jonsson - 13 oktober 2012 10:27

Ja idag är jag på hugget för att röja. Bort me allt som står och tar plats i onödan. Väntar nu bara på att hjärtat ska få ork att bära ner allt till verkstan.
Tar mig nog en promenix med hundarna medans. Gör ett stop på affären oxå så vi kan göra pizza till middag :)

Mår faktiskt bra efter operationen, dock fortfarande trött men det hör väl till..
Nä de här går inte!!
Iväg på promenad

Av Elin Jonsson - 11 oktober 2012 14:55

Gått upp 3 kg sen flytten hit å kan lova att allt satt sig på magen! Nu jävlar blir det träning och äta rätt!! Men först operation i morgon! Smått nervös!

Önskar du kunde vara med mig Jana

Av Elin Jonsson - 9 oktober 2012 21:54

Ja förkylningen från helvetet sitter i fortfarande, men jag har iaf avklarat ett jobbpass idag! Men hjärtat mitt ligger fortfarande men extrem hosta och ont i kroppen :(

3 dagar kvar till operationen! Börjar bli smått nervös, å jag ska fan vara på benen nästa tisdag så jag kan jobba. Har inte råd att vara hemma och sjuk! Eller jo det har jag men Inge lust till det..

Nu blir det lite kvälls thé innan jag myser ner mig i kärlekens famn :)
Och ett beslut är taget! 3 mån kvar ;))

Av Elin Jonsson - 8 oktober 2012 19:02

Börjar med att tacka sveg, mina vänner och familj för en helt otroligt rolig helg. Haft fullt upp med både det ena och andra men det var skönt att få komma hem lite. Ses till jul nästa gång :)

Idag har jag varit på sjuka i Nyköping och fått medicin så operationen ska gå att genomföra på fredag. Huva va nervös jag är. Tack och lov är Kalle med mig!
Vi har hämtat hem våran diskmaskin idag oxå :)) sååå skönt!! Nu blir det go middag sen åker vi till mina älskade svärföräldrar och bastar lite så förkylningen kan försvinna någon jävla gång!!

Sen fick jag höra nå extremt roligt av Mette igår! Haha att vissa vuxna människor måste sitta fast i det gamla. Förstår att dom blir kallad surkärring ect.. Haha aja not My problem! Jag har iaf ett liv!

Nuuuu middag! Puss

Av Elin Jonsson - 3 oktober 2012 22:32

Ja min lilla förkylning som smög sig på i morse blir värre ist för bättre!
Trodde att en dag hemma i sängen skulle hjälpa men icke!

Håller tummarna för att jag mår bättre i morgon så jag kan jobba!! Hatar att vara hemma såhär! Annars så om vi orkar så åker vi nog te sveg redan i möra ist. Men vi får se hur det ser ut i morgon. Är vi hemma och sjuk kan man ju lika gärna åka ist för att vänta en dag bara för att.. Ska kramas med alla goingar hemma, ta någon öl med gänget och titta på Emelie när hon tävlar på söndag. Blir ingen Cross pga förkylningen :(
Men ska iaf ta med skotern hit! :))

Nä glo lite på tv innan jag ska sova :)

Av Elin Jonsson - 3 oktober 2012 10:33

Sambon är tok förkyld och jag vaknade med halsont och täppa! Så det blir hemma dag framför tv-spelet :)
Har förhoppningsvis sålt min iPhone! :) ska även försöka få iväg Volvon. Fixa relät och se till så den går igenom besiktningen. Sen säljs den. Måste införskaffa mig en billig disel ist. Hittat ett par fina som jag vill ha. Lutar åt en Audi A6 faktiskt! Men vi får se.. Nu ska jag göra ett ryck innan jag bäddar ner mig igen.
Mot sveg på fredag iaf :))))

Ovido - Quiz & Flashcards