Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Elin Jonsson - 9 februari 2012 09:27

valde att ta ett tungt beslut igår, och först tänkte jag inte genomföra det men insåg att jag måste för att kunna hitta mig själv och må bra igen..

Jag accepterar inte att vara tjejen som du vill börja om med samtidigt som du sms flirtar med andra tjejer, vist det är slut och du är singel. men då ska man vara klar med det beskedet till mig att man vill vara helt singel och leva livet och inte försöka börja om på nytt.. jag vill att du ska komma tillbaka till mig för att det är mig du vill ha och då ska det inte finnas någon annan tjej med i bilden. Jag ska vara den som du sätter på första platsen och inte när det passar..

samtalet gick bra och jag var ovanligt lugn..helt otroligt..:) men jag är glad idag för min egen skull.. nu kan jag börja arbeta med mig själv och försöka göra det jag blir glad av..


ska iväg med Nikki idag och besikta henne sen bär det iväg till stallet och mocka massa boxar och luncha dom söta djuren..:) ska se om jag får med yasse för hon kan behöva stall terapi lika mycker som mig idag..:)


sen ska jag städa lägenheten då det ser ut som en tornado har dragit fram och behövs städas.. sen blir det nog en lång promenad med dogsen, men dom ska även få följa med till stallet..:)


ENT

Ovido - Quiz & Flashcards