Alla inlägg under september 2012

Av Elin Jonsson - 16 september 2012 14:11

Upp och ner!!
Känner att jag verkligen ger allt när jag e på jobbet och kan släppa det när jag kommer hem. Riktigt skön känsla och behövligt i detta arbete!

Idag måste jag träna nala, inte gjort det på länge så hon behöver det verkligen, bästa vore på träningsplanen för där vet hon att vi arbetar! Men ska försöka träna hemma idag ist. Får vi se hur det går.

Å om nån vecka så blir det Sveg! Har egentligen inte så stor lust, måste hämta skotern, vinterdäcken och besikta bilen.. Sen umgås med vännerna. Men känner att Sveg lockar inte längre.. Julen ser jag väl fram emot för att få umgås med släkten och hoppas att sandra följer med och att Nicke å Jeppe är i stugan så dom kan komma på juldagen! Skulle vara så himla roligt.. Håller alla tummar!!

Av Elin Jonsson - 15 september 2012 19:41

Är huvudet fullt med alkohol blandat med ilska får man ångra sig dagen efter!Dumt inlägg ang tatueringen igår. Pontus och Jerry har inget med det att göra vill jag bara påpeka!Har pratat med tatueraren och rett upp det nu.. Borde väl gjorts tidigare men har man sina egna tolkningar så reder man inte alltid upp saker.Har fått väldigt mycket bra komplimanger ang tatueringen oxå även om dom hakat upp sig på ett ställe. Men annars superbra gjord!Och efter samtalet idag då missförstånden reddes upp så känns det bra.Kändes skönt att höra att personen inte var arg längre,Och tack för att du sa till ang inlägget tänkte faktiskt inte på att det kunde hamna på andra.Sådär happy face igen!Haft en bra dag med massa äventyr, bakning och städning :)Nu blir det film och mys

Av Elin Jonsson - 14 september 2012 18:33

Ja jag är så jävla bra!!
Blivit ekonomi ansvarig på jobbet för att min chef tycker att jag har så bra idéer. Får beröm varje dag för det jobb jag gör och dom vill verkligen inte bli av med mig. Å vet ni??!! Jag stanna! Trivs så himla bra!!

Allt bara flyter på just nu, jobbet, vänner och kärleken!! <3
I morgon hoppas jag på att vi kan följa med till Örebro för att Jepp ska hämta en Cross och hoppas att grubb har tid att träffa mig så jag äntligen får krama om honom!!! Saknar honom så sjukt mycket min bror!!

Nu äter vi ute! Blodig entrecote kan de bli bättre??!! Nej!!

Av Elin Jonsson - 12 september 2012 20:21

Möter en äldre dam idag som stannar och pratar med mig. Sen sätter hon sin hand på min axel och säger - jag är helt mållös, jag har aldrig mött en människa som varit med om det du har för inte så länge sedan och står här idag med en ny livs gnista och denna nya styrka!

Jag började seriöst fundera på vad detta vad för toka! Hon såg det i min blick och berättade att hon är medial och arbetat med det i 40 år. Och vanligtvis brukar hon aldrig gå fram till människor men hon var bara tvungen att gå till mig för att jag behövde höra detta.

Hon var enormt imponerad över att jag klarat allt elakt så bra för andra hade rasar samman! Och hon avslutade med att det som givits mig kommer falla tillbaka på dom flerfall. Och att jag inte alls behöver känna oro el osäkerhet i min nuvarande situation..

Alltså hur ofta händer detta!?? Haha lite skakis jag var efter

Av Elin Jonsson - 12 september 2012 07:22

Idag är det en bra dag. Det känns i hela kroppen. Somnade till filmen igår när jag kom hem, blev väckt av Kalle för att jag tydligen snarka! Haha aldrig att jag skulle göra nå sådant ?
Hann väl inte mer än vända på mig så somna jag igen. Vaknade i morse när klockan ringde och Kalle överföll mig med massa pussar :)

Ska fixa mina kära hundar sen är det nya timmar på jobbet som står på schemat idag. Hoppas innerligt att jag får sluta tidigare idag. Känner för att baka idag. Snickers kakor och kola kakor står på schemat :)

Nä dags att göra sig redo nu tror jag.
Puss

Av Elin Jonsson - 11 september 2012 21:32

Började 12 idag och nöjd med att få sluta 21. Dock var personen som hade natten sjuk så vi fick ringa in en extra som inte kunde komma fören 22 och snäll som man är så stannar man kvar :) hoppas på att få gå tidigare i morgon då, fast egentligen spelar de ingen roll kan inte gå såpass tidigt så jag hinner med till Crossbanan iaf så kanske är bäst att jobba till 21 ändå. Få in lite extra timmar :) sen funderar jag på att ta på mig lördagen oxå, vist det blir 6 långpass i rad med då har jag iaf jobbat in mina sjukdagar :) lite smart får man lov att vara. Synd bara att jag inte kan umgås så mycket med Clara denna gång! :/

Nä nu får jag snart åka hem, för att sedan vara tillbaka här i morgon igen kl 9! Fint de

Av Elin Jonsson - 10 september 2012 12:05

Kan nog inte sluta le, jag är lycklig och mår så himla bra!
Kalle vart typ serverad på ett silverfat från Lotta och jag kan nog inte tacka henne tillräckligt!!

Nu när jag äntligen kan känna lugnet och spökena från förr har avtagit så ser jag alla fina gester som Kalle gör för mig, alla små ord som betyder så mycket ?

Idag ska jag försöka hinna med att städa ordentligt så jag kan överraska mitt hjärta när han kommer hem

Av Elin Jonsson - 9 september 2012 20:29

Jag måste ha världens bästa pojkvän!!
Som stod ut med mig hela dagen idag på Crossbanan. Eftersom jag inte kan hojen riktigt än så vart det jobbigt att köra banan. Så Kalle kom med bästa iden att åka och leka på kalkis! Å det var sååå värt det, fan vad roligt det var, så det blir nå såna svängar nu på eftermiddagarna sen tar vi med crossarna till Sveg och kör banan där :)

Fick go middag hos mina underbara svärföräldrar och nu har vi kommit hem och myst ner oss i soffan!!
I morgon står städning och handla på Willys på schemat!! :)) sen börjar en ny jobbvecka på tisdag? längtar fan till jobbet nu..

Over änd ut!

Pözz

Ovido - Quiz & Flashcards