Alla inlägg under september 2012

Av Elin Jonsson - 8 september 2012 13:11

Om jag frågar dig -vem är du?
Kan du då VERKLIGEN svara på det?

Det finns människor som kan gå nästan hela sitt liv utan att finna sig själv, att kunna förklara vem dom egentligen är och vad dom står för.

Det tog mig 22 år att finna vem jag är.
Och jag kan inte mer än tacka alla motgångar och svårigheter jag haft i livet som har gett mig erfarenhet och styrka att klara av allt. Det är dom sakerna man lär sig av. Alla har vi olika uppfattningar om vad svåra situationer är. Mina i mitt liv har varit

Skilsmässobarn vid 5
Alkolism nära i släkten
Svek
Lögner
3 nära vänner som gått bort tätt inpå varandra.
Otrohet
Och nedtryckt av vuxna människor.

Allt det på så kort tid i livet, men jag är tacksam för att jag gått igenom allt detta. För det har gjort mig till den jag är idag!
Hatar när folk ljuger, sviker och bedrar.
Vill hjälpa människor som vill avsluta sitt missbruk.
Tycker synd om vuxna människor som måste trycka ner andra för att själv kunna finna någon glädje i livet.

Jag tjänar ingenting på att berätta el säga saker som inte är sann, för sanningen kommer alltid fram ändå så lika bra att vara ärlig från början!
Jag står för mina åsikter så fråga inte om du inte vill ha ett ärligt svar!
Jag är beredd att stå upp för min familj och vänner till 100% även om det äventyrar mig själv! För jag vet att dom skulle gjort lika!

Jag är omtänksam och vill ingen något ont, dömer inte människor efter vad andra säger! Utan det jag upplever.
Men om någon gör mig illa, för det mesta rycker jag på axlarna och beklagar att andra personen mår dåligt som måste bete sig på ett vist sätt MEN blir jag riktigt förbannad då kan ni räkna med att det som ges mig ges igen 10gg mer!!

Så tänk på det nästa gång ni öppnar käften å snackar skit om mig, eller tror att ni ens har en chans att ge er på mig! För det har ni inte!
Jag vet vem jag är!!
Gör du?

Av Elin Jonsson - 6 september 2012 11:40

Vaknade av morgonsolen och låg och njöt ett tag, sen förflyttade jag och sambon oss till soffan och myste ner oss framför en film och gofrukost!

Tagit promenad med hundarna och är nu i västljung och har duschat. Snart dags för ett jobbpass, har natten idag så man kliver av 14 i morgon! Men sen är det helg!!! :) och den ska spenderas på Crossbanan ;)

På måndag ska jag umgås med älskade Lotta som kommer ner, :))) massa tjejsnack och kackel ;)) längtar!!!

Av Elin Jonsson - 5 september 2012 17:46

Jaha då har jag äntligen fått skriva anställningspapper :)) känns så jävla bra. Trivs verkligen med mitt jobb och kollegor! Idag har jag åkt tur o retur till hallsberg. Å nu när jag kommer fram i stälje så väntar Jonathan där så vi kan åka till boendet och få i oss middag :) i morgon gör jag mitt första dygn! Spännande.

Kalle å hans far har varit och donat i huset idag så jag hoppas det är lite gjort i duschen och att lite mer lister är på plats :))

I helgen blir det Crossåkning och hoppas jag hinner plocka lite svamp med sandra oxå. Även varit på Rebecca om att få börja träna med henne :) behöver någon som sparkar igång mig!

Men nu ska jag strax kliva av tåget :)

Åå mickan, jag kommer hem en helg innan den helgen vi prata om i telefon. Hör av mig så kan vi busa lite ;)

Av Elin Jonsson - 3 september 2012 19:10

Sitter i verkstaden och gäspar medan Kalle bråkar med motorn till crossen!
Arbetsintervjun el vad man ska kalla det idag kändes väl sådär! Intro och sen vik och evt anställning om 3 månader! Då blir jag nog kvar på mikealgården. Kan ju hoppas att dom ringer från beroendeenheten oxå i stälje! Men annars så trivs jag väldigt bra där jag är nu.

Har tagit mig en härlig skogspromenad idag med tjejerna. Fick hjälp av nick med att bära upp saker på vinden och hänga gardiner! Jag vart lite arg på att skruven inte ville son jag så han fick ta över :) sen klippte jag gräsmattan :) är så förbannat duktig!!
Nu vill jag bara hem så jag kan göra korvstroganoff med ris!! Mumms

Ska se om älsklingen vill åka hem nu om jag flirtar riktigt mycket el köpe slår med något ;)

Av Elin Jonsson - 2 september 2012 20:52

Vad har du för överraskning åt mig Lotta??? :D

Myst hemma helt själv idag, Kalle å Clara har varit på Crossbanan och jag orkade inte följa så jag sov någon timme på soffan sen tog jag mig en härlig promenad på 5km! Sen kom Kalle å Clara hem så har vi myst i soffan :) snart ska vi nog bädda ner oss i sängen! Å jag kan ju säga att jag sover som en drottning nu :)) älsklingen brevid mig och en superskön säng!!! Love it

Av Elin Jonsson - 2 september 2012 07:27

Antingen åka iväg till finnspång och titta på när killarna kör Cross eller hålla sig hemma och bara mysa i min ensamhet!! Alternativ 2 lät ju faktiskt väldigt bra! Lite egentid nu när det varit så mycket, tror vi kör på det!

Av Elin Jonsson - 2 september 2012 07:27

Antingen åka iväg till finnspång och titta på när killarna kör Cross eller hålla sig hemma och bara mysa i min ensamhet!! Alternativ 2 lät ju faktiskt väldigt bra! Lite egentid nu när det varit så mycket, tror vi kör på det!

Av Elin Jonsson - 1 september 2012 11:25

Då har vi ätit middag, sovit och ätit frukost för första gången!!! Känns så underbart!!! Kalle donar just nu med bänkskivan som ska vara till våran köksö :) kommer bli så grymt fint, sen blir det Ikea någon dag och handla lite hyllor osv så matsalen blir klar :)

Fan har fått allt tror jag, flyttat söderöver som jag drömt om i många år, en toppen kille med en underbar dotter och ett Ikea hus!! Haha fan här ska njutas av allt..

Så ska jag även iväg på intervju på måndag på ett missbrukarhem för tjejer. Håller tummarna!!

Ovido - Quiz & Flashcards