Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Elin Jonsson - 24 januari 2012 19:05

Att ta personer för givet är någon man inte skall göra, att bli vardagskär är inte heller bra. Man tror att såhär ska det vara och inser inte att på ett ögonblick så kan allt försvinna..


en orkan gick igen om mitt liv och fick mig att vakna och inse att allt som  man tar för givet och håller kär kan försvinna på någon sekund och man kan inte göra ett skit..


när orkanen la sig så låg allt i spillror och man såg inte klart, men försökte rota i allt som rasat för att försöka förstå varför orkanen kom. När man insåg vad som orakat orkanen så måste man börja om från början. acceptera situationen och börja om på nytt, sopa undan allt som rasat och bygga nytt..


När man insett att man måste börja om och blicka frammåt så kommer en varm vind i ansiktet och man känner en ny styrka och en ny kraft, och i vinden så kommer det en och sveper mig med storm..

käner mig som en 15årig flicka som sett en snygg kille och bara vill ha honom..:)
och när han visar intresse så blir man bara helt tokigt av lycka, samtidigt är man rädd att orkanen ska komma igen, men att finna en ny lycka i det gamla är som ja jag vet inte vad..:)


lycka bara.. jag är lycklig och jag ser nu ljuset i tunneln.. <3


ENT 

Ovido - Quiz & Flashcards