Alla inlägg under juli 2012

Av Elin Jonsson - 25 juli 2012 07:40

Är så fruktansvärt trött! Begriper inte, måste vara värmen å att man dricker för lite! Börjar iaf 12,30 idag så ska sova en stund till innan jag tar mig en promenad med tjejerna.

Och i morgon kommer Mette m familj :) kommer bli så roligt att få träffa dom igen!!

Nä sova!!

Av Elin Jonsson - 24 juli 2012 14:10

Ja snart så är vi påväg till Sveg! Dock vart det inte hela högen så vi beslutade att bo hos mamma jag och Kalle och sen grabbarna hos moster i stuga! Kommer nog bli kanon, hoppas moster har poolen igång så man kan ligga där och lata sig på dagarna! :) får se om Amanda blir med upp el hur hon gör. Och är riktigt nöjd över att det inte vart sånt där riktigt topp väder idag utan molnen rullar in! Haha hoppas på fint i helgen ist!

Av Elin Jonsson - 23 juli 2012 08:40

Man kanske ine är så smart när man ska börja träna, äta rätt OCH sluta snusa på samma dag!! haha men jag vill att allt ska gå fort fort fort..:)


det blåser och regnar idag, så  jag ska ut med mina kära vovvar nu på morgon promenaden sen ska vi mysa hela dagen!!! ska även ta och städa här i lägenheten så det ser bra ut tills mette med familj kommer.. eftersom jag tokjobbar resen av veckan... piss drygt..ledig idag och det regnar.. ska bli topp väder tis, ons, tor, fre då jag jobbar.. sen ledig helgen och då ska det regna igen... vafan!!!!... aja det blir nog bra ändå..


har även bestluta att fixa bort skit hemma i sveg när jag anländer, om det står skrot kvar på gården så blir det ett telefonsamtal till bärgaren! räkningen kommer ju hamna hos den som äger skrotet, sikken tur... bort med skiten för min fader börjar bli riktigt less.. :/ så jag måste ju fixa när ingen annan gört....


men nu ska jag hämta mina underbara små tjejer.. :)


puss på er.


*lottis den e klar nu*

Av Elin Jonsson - 22 juli 2012 18:35

Ja nu har jag fått nog av dom få kilon jag gått upp igen. Allt satte sig ju runt magen!! Nu blir det till att äta mindre, motionera mer och äta fettförbrännings tabletter! För fort ska det gå! Tur att jag har en rätt utseendefixerad pojkvän som peppar mig till att träna annars hade jag legat inne och tröstätit och bara klagat! Ska nog lyda Ulriks råd haha kanske inte hela vägen men en bra bit iaf! Haha. Riktigt taggad oxå på hemresan! Har jag tur så får Amanda plats i bilen så hon blir oxå med hela veckan!! Toppen tjejen!!!! :-) nä back to Work!!

Puss

Av Elin Jonsson - 22 juli 2012 11:02

Ja idag kör jag en delad tur. Och min första tanke var att åka hem och sova de timmar jag e ledig. Men ska ist på med bikining och lägga mig ute i vhd så man får lite färg! :)

Bra idé lotta!!! Om du skapar en som heter käraElin eller tillElin så kan jag skapa en som heter käralotta :) hur roligt vore inte det! Haha

Av Elin Jonsson - 21 juli 2012 10:58

Ja det är ett smeknamn som jag fått från min syster sen jag var liten. Elin fling el flingan, och nu har folket här nere börjat säga flingan åt mig. Haha rätt roligt, men kan ju bero på att jag heter det både på fejjan och instagram. :) från Jana som säger ölin, Tarzan som säger jjElin och syster fling! Haha

Idag är en riktigt bra dag! Kan bero på att jag hade det jätte trevligt med Sandra igår. Vi var inne vid kungenskurva och fixade hennes soffa och handlade massa gott till våra hundar på djuraffärn. Sen låg vi och surrade massa skit på min och kalles altan och blev väldig brun och fin! Idag går man bara omkring och ler!!

Puss på er

Av Elin Jonsson - 20 juli 2012 18:15

Ja det kan man väl säga. Har knappt sett solen i år så igår när det var så varmt å fint så låg man ju ute hela dagen och stekte, samt att vi var iväg och skulle ta ett kvällsdopp men jag badade upp till knäna för sen vart det för kallt.

vilket var tur för i natt så har man haft feberfrossa!! vaknade och hade ont i nacke,axlar och huvudet och kunde knappt röra mig, var helt le lös.. så det vart till att ringa chefen och somna om.. sov till 10 då kalle tyckte jag kunde att jag iaf kunde följa med till huset medans han fixade så kunde jag vila.. sandra kom på besök så vi har typ legat ut hela dagen idag igen. förutom en tripp in till MIO för att fixa med sandras soffa.. sen har vi lega som halvdöda både hon och jag..och har inte ont längre men är rätt le lös så ikväll blir det tidigt i säng för att iväg och jobba heldag i morgon och dela tur på söndag..:)

sen är det bara en vecka kvar innan vi beger oss upp till Sveg..:) kommer bli så himmla rolig!!!


nu ska jag se om jag får i clara någon mat så hon inte blir grinig..annars får hon vänta tills det är dags för att grilla..


puss puss


och du LOTTA.. v31 kommer jag med pizza lunch kan jag lova dig.. :)

Av Elin Jonsson - 19 juli 2012 14:45

Fan vilket kanon väder det är idag..stålande sol och lite vind.. perfekt för att ligga ute..

bästa med detta ställe är att man får mer färg på 2 timmar än vad man får på 4 dagar utomlands!!!

suttit ute med sandra och grabbarna på våran altan i 1 timme och mina ben har redan fått färg..:))

kommer vara brun och skit snygg när jag kommer hem till sveg och ska röra om..:) hehe


min mobil är även CP SKADAD så nu har dennis hjälpt mig att beställa en iphone så nu jävlar ska jag oxå bli en i gänget..hehe


nä nu ska jag förflytta mig ner till gänget på gräsmattan och steka lite till..



puss å kram

Ovido - Quiz & Flashcards