Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Elin Jonsson - 15 mars 2012 13:58

ja jag är lite smått nervös faktiskt..... huvva hatar den här känslan egentligen men men inget att göra åt, den släpper så småningom:)


började dagen med att städa lägenheten, rätt skönt att få bort allt hundhår som nala släpper hela tiden..suck...

sen så tog jag mig en fika på nyan med Mette och Markus.. riktigt trevligt, släppt dogsen i skogen å skrattat åt hur knäppa dom är..helt seriöst mina hundar är inte friska, men det är inte matte deras heller så det jämnar ju ut sig..hehe


i morgon ska jag dra med mette till stallet så ska hon få testa Hector och jag Wilmer.. ska ju ta kära wilmer 1 vecka när Magdalena är utomlands så det kommer bli spännande..:))

men ska bli skönt att få komma upp på hästryggen igen och låta tankarna flöda och njuta av livet..


snart kommer Jens och ska hämta sin tvbänk, rätt skönt å bli av med den nu för just nu står den mitt i rummet och tar plats..:) inte så snygg inredning direkt men men vad gör man..hehe min nya tvbänk passade ju sjukt bra in iaf så jag är riktigt nöjd..


längtar tills efter löning så min kära Amanda kommer hit och ska bo hos mig och testa jobba på OKQ8 lite.. saknar henne så sjukligt mycket.. sen den 13e April så smäller det till, Då kommer min kära Jana hem så hon och Sandra ska invadera min lägenhet en hel helg...fan vad underbart det kommer att bli.. dom 3 bästa personerna hemma hos mig en hel helg,, hur ska jag klara av att säga adjö till Jana än en gång?? dumma dig som måste ha det jobb du har..Inte roligt längre ska du veta.... men jag kanske tar mig en resa till dig i sommar så jag får komma bort och vila upp mig lite..:))


huvva nä nu ska jag nog gö ett ryck här hemma.. vet dock inte med vad men något ska jag nog komma på att göra..:)


puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards