Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Elin Jonsson - 19 mars 2012 15:30

Har haft en toppen helg.. Tack för att du fick upp mig ur min dvala, tack för att få slippa kraven osv.. bara släppa allt och njuta... Helt otroligt underbart....tycker verkligen det är synd att helgen är över så fort..:( men ser fram emot nästa då det ska intas öl med trevligt sällskap å massa tokerier antar jag för det brukar det vara med dom..:)


Morgonbesöket satt inte fel kan jag säga, slapp jag sova bort halva dagen. skulle sedan ta mig ett ljuvligt bad, men då ringer bror och har problem så man ska försöka hjälpa till, sen när jag tänker på badet så ringer far och man ska hjälpa honom. sista tanken på badet gjorde att jag skynda mig att kasta mig ner i det och hann läsa 2 sidor i boken sen plingade moder på dörren..*SUCK* bara att dra ur proppen å kliva upp da...


hämtade dogsen hos mette, gjort massa ärenden och träffade underbara Cheriffen Kenneth Varga på banken, så vi stod å snacka om allt som hänt..han är ett bra min polis:)


funderar på middag och tänkte bjuda stefan men han svarar ju fan inte i telefonen!! jäkla tok.. aja checkar läget med johan ist...


ville verkligen inte att helgen skulle ta slut........ jävla typist.... aja:) jag hittade mig själv igen iaf tack vare dig..så super tack för det..


puss puss




 



Av Elin Jonsson - 19 mars 2012 07:17

Har inte kunnat sovit, legat å virdit å vänt på mä, så har jag tur har ja fått sovit iaf 2 timmar!!
vaknar av att det är svinkallt i rummet, för jag glömde ju stänga fönster igår..:/

Och plusset på det är att när jag väl är ledig så är det piss väder!!!


Meen.... egentligen så bryr jag mig inte så mycket om allt det dära, för jag mår så sjukligt bra..:)

ingen sol? fine tänd en lampa,

ingen sömn? oki slummra lite på soffan hemma,

kallt, jomen vist klär på mig daa... :)) hahaha


Det känns som om jag är återfödd.. En sjuklig känsla men tack för allt skit som varit den senaste månaden. För det har gjort mig starkare än jag var, tack för alla ord, pika och skit snack för det har fått mig att vakna upp..

Å att vakna starkare än någonsin innan är en upplevelse utan dess like..

man ser allt på andra perspektiv.. helt lovely alltså..


nu ska jag slänga i mä en kopp kaffe å lite mackor så jag får energi för att lägga mig på soffan hemma..haha


puss på er

Ovido - Quiz & Flashcards