Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Elin Jonsson - 18 mars 2012 21:00

Fan skrattat så jag har ont i magen...

Sussi visade mig ett klipp med Björn Gustavsson om singellivet.. alltså shit vad jag skratta.. å jag säger då bara det.. om jag skulle börja sådär som han då är det dags att låsa in mig helt seriöst!...


Men ack en sådan bra dag det har varit idag.. skrattat massor både med Sussi och killarna..
Sen kom jag på att min viktminskning inte är nå plus för mina jeans så har jag beställt massa nya kläder, länge sedan jag beställde såhär små stl. så nu ska jag hålla denna vikt för jag trivs faktiskt med den även om den kommit på helt fel sätt men men.. har en plan på en helt ny stil, en ny och poppig stil hahaha.. shit vad jag är självgod nu men va fan det får man faktiskt vara ibland..haha

massa kläder för billig peng + att jag beställde nya twilight filmen.. ojojoj den var sjukt bra.. men kommer inte bli lika kul att titta på den utan syster å hennes dumman kommentarer..:)


laddad som fan oxå inför onsdag då jag ska ut på hästryggen igen.. fan våren är här och den ska invigas på en hästrygg med trevlig sällskap och massa tokerier, saknar tiden med fam Mellgren å allt bus och tok vi gjorde..


nää nu åker chips påsen fram...:)) lite måste ja unna mig, får gå en extra bro runda i morgon för det..hehe


over and out

Av Elin Jonsson - 18 mars 2012 08:59

för någon vecka sedan så bad jag min bror att lägga en låt på min logg på face som jag vela ha, han la även till 2 anda som passade in på mina känslor så klockrent... Axel rudi pell är nya artisten som poppas hemma hos mig nu.:)


skrev även åt honom igår att lägga in någon bra poplåt som jag blir taggad av.. Någon låt bad jag om INTE att han skulle invadera hela min logg med låta.. Men än en gång så lyckas han att tima låtar som verkligen sjunger ut om mina känslor som ligger å trycker och även dom som är vid ytan..Helt fucking uneblivable...å så bra kontakt har vi inte så han har inte så stor koll på mitt liv just nu, så det måste vara syskon banden mellan oss som finns..


älskar min bror över allt annat..:) <3


idag ska jag få jobba med Sussi som även fyller år.. undra om vi ska mumsa tårta kanske? hehe

Mette ska även ta dogsen eftersom jag jobbar dygn, så det känns skönt att dom slipper vara själva..


var på knuten igår efter jobbet och skulle hämta Helene och Malte, men dom ville ju inte hem som jag misstänkte.. Men jag mådde så sjukt bra efter jag lämnat knuten för så mycket fina ord och uppskattning som jag fick där värmde mitt hjärta så otroligt mycket..:) länge sen jag fick höra "Gud vad fin,vacker,snygg å sexig du är när du är glad" haha  tog ett tag innan jag kom till bordet där mina brudar satt eftersom jag träffade alla dess underbara människor med sina ord på vägen.. å det spelade inte så stor roll vem som sa det, för det värmde så sjukligt mycket.. Snacka om att jag deppat ihop totalt, men efter dessa ord så vet jag att jag hittat mig själv igen.. sååå skönt..:)

jag mår utmärkt bra just nu..

Ovido - Quiz & Flashcards