Alla inlägg under mars 2012

Av Elin Jonsson - 26 mars 2012 15:02

Att vara ute å rida med sussi kommer resultera i smärtande träningsverk i morgon då vi travade i ca milen idag.. ojoj arbetat med muskler som jag glömt jag hade..


slumrade till i badet..inte bra, ska till revan å klippa mig men tar nog det i veckan ist.. blir en torven med mette sen..


hade en olustig känsla när jag åkte till stallet, och den släppa när jag fick ett sms...

å inge dumt heller mer jobbigt... huvva.. aja det kommer lösa sig..


aja rycker upp mig och tar nya tag..

Av Elin Jonsson - 25 mars 2012 17:42

  



Man hinner knappt få av sig party dressen fören nästa ska förberedas... Men ack så spännande.. hihi....

synd bara att man ska upp och jobba dagen efter så man inte kan tömma barskåpet som förr......:/

får snutta på någon öl å hålla mig städad... fan detta kommer bli kul.. taggad till 1000!!!!


å så söt min kära madde G är.. "du vet vart vi bor, och dörren är alltid öppen för dig" såndana meningar som värmet ens hjärta.. även boijs " var inte ledsen Elin, det finns en boij åt alla" hahaha sikka GOA vänner jag har alltså... ska inte tappa kontakten med dom en gång till alltså.. nerver ever... Har faktiskt väldigt roligt i denna tillvaro.. dock lite mycket alkohol kanske men va fan men lever bara en gång...:) haha


  


Elin is back.. !! watch out!!!!! ;)


Av Elin Jonsson - 25 mars 2012 12:52

att starta dagen med en torven runda var fan helt underbart.. strålande sol å härliga vindar med glada hundar som hoppar runt i skogen..

hem å stor städade hela lägenheten som oxå var gött, sen insåg jag att min kära Thea behövde verkligen kammas igenom och kastade sedan ner henne i badkaret å tvålade in henne med såpa:) så nu ska hon nog inte fälla så enormt längre..


tog med mig hundarna å åkte till stallet och tog mig en härlig tur på wilmer:) i morgon ska jag försöka få med mig sussie ut på en sväng...


å i morgon så ska mitt nya liv börja, jag och viktor ska iväg på gymmet och träna. han har lovat mig en grym kropp så nu ni är jag på g igen.. hehe... love it.....


nä nu blir det mys i soffan å film innan viktor kommer på besök...



puss puss på er

Av Elin Jonsson - 25 mars 2012 08:39

Fick ett gulligt sms i natt med att jag skulle lyssna på låten  Never gonna leave your side med Daniel Bedingfield... fick sedan tolka det som jag själv ville..:) vart väldigt rörd av den.. eftersom musiken är en stor del i mitt liv så blir jag så glad..

jag och min bror har det speciella bandet att vi kan känna av varandras känslor ocg därför är han så grym när han lägger låtar på min logg... <3

men denna låt kom då inte från han för detta är verkligen inte hans musik smak..


Sjukt trött idag men mår även så underbart bra.... ska väl snart kliva ur sängen och åka till stallet å hoppas sussie vill med mig ut på en skogstur annara tar jag och wilmer en sväng om själv..:)


tack Mette för att du är en sån underbar vän.. <3 dock tyckte inte niclas om dig igår när du svarade..haha fan va jag älskade hans reaktion då..*asg*


nä nu blir det frulle...


puss

Av Elin Jonsson - 24 mars 2012 11:36

Igår var en toppen dag..:) först så var jag och mette till stallet och red på banan för sussi så idag är man rätt så jävla öm kan jag lova.. men då har man gjort något bra iaf..:)


sen så vart det inköp på bolaget och iväg till Mettes mamma för en trevlig kväll:)

jag trodde att vi skulle dit och sen rulla ut på krogen.. meen vi hade så jävla trevligt och roligt så det blev inte riktigt så...:)

kl 2 så tyckte vi väl att vi skulle börja röra oss hemmåt, meen så pratade vi vidare, dansade och skrattade som idioter, så halv 4 så insåg vi att nu måste vi nog hem.... så vi vinglade hemmåt..haha ojojoj säger jag bara... såå sjukt roligt iaf..


mår väl hyffsat bra idag iaf som tur är när vi nu ska ut till stallet igen och ta en rogivande skogstur..

sen blir det bakis pizza...!!! haha


träffade även Nejla en sväng igår, riktigt kul att se honom igen så vi ska surra skit öven en kaffe kopp någon dag bestämde vi...:)


nä nu måste jag nog av med pyamasen och hoppa i kläderna:)



tusen tack för en super trevlig kväll tjejer..


puss puss

Av Elin Jonsson - 23 mars 2012 13:10

Har haft en toppen morgon med mette i stallet, ridit för sussie på volten och jobbat så nu har muskler som jag inte arbetat med på länge som jag använt..


å ikväll ska jag på myrgränd och dricka lite alkohol, sådär mysfull så man vinglar hem..synd bara att inte en viss person kunde komma hit i helgen så jag kunde få ha lite roligt...:))) men det löser sig nog..:))


nu ska jag till min far och få sponsring till min alkohol hehe...

sen ska vi se hur pigg man e  i morgon inför stallet haha....men va fan man lever ju bara en gång...:)


tack för att du säger att du tänker på mig hela tiden och saknar mig jätte mycket för jag saknar dig med ska du veta, men du gör sånna dumma jävla val,  tycker synd att du förlora kontakten med dina vänner oc har blivit så enormt spydig bara.. men iaf det är ditt val och ditt liv och jag önskar dig allt gott...


nu jävlar må jag sätta fart om jag ska hinna bli full oxå..


puss

Av Elin Jonsson - 22 mars 2012 09:49

Ja det är alltid kul att det händer saker på jobbet.. full rulle när som hellst... :) fan vad jag gillar detta..


njuter av livet å mår riktigt bra..


puss

Av Elin Jonsson - 21 mars 2012 17:28

Skulle gå hem 9 i morse, men hade möte så det vart 12 ist..

hem och svirade om sen bar det iväg mot stallet och tog mig en härlig skogstur med Wilmer så han fick arbeta lite:) riktigt skönt kan jag lova..


kom hem å funderade på ett bad, men insåg att lägenheten såg hemsk ut så det var bara att storstäda.. tog mig sedan en brorunda med hundarna:) riktigt uppfriskande..


har bjudit martin på middag.. blir baconlindad fläskfile med strips och bea.. fan hur gott kan det bli..:)))))


fick även svar på mitt sms som jag skickade igår.:) vart riktigt glad över att han svarade mig...:))) tack <3


snart kommer martin så det är väl dags att göra ett ryck..:)


puss puss


(saknar dig med......)

Ovido - Quiz & Flashcards